Jansen Services

Over ons

Hoe maken we het verschil?

Eenvoud
Wij bieden u een totaalpakket, één transparante factuur, één aanspreekpunt voor al uw (ge)bouwgerelateerde problemen. Schipper niet langer tussen een eindeloos aantal aannemers, die elk een klein deeltje van uw onderhoudswerk verrichten. De volledige opvolging gebeurt via een geïnformatiseerd systeem. Via ons geïnformatiseerd opvolgsysteem kan u bovendien de stand van zaken van uw dossier online opvolgen. Als klant kan u bekijken wanneer er iemand van Jansen Services op bezoek komt, welke herstellingen er effectief verricht zijn en wat de kostprijs hiervan is.

Vakmanschap
Onze ervaren werknemers zijn stuk voor stuk vakmannen, die hun sporen verdiend hebben binnen de bouwsector en binnen de andere afdelingen van Building Group Jansen. Het zijn ware ambassadeurs, die professioneel, loyaal en met de glimlach uw gebouw onderhouden of herstellingen uitvoeren. Géén detacheringsbureau met alleen maar onderaannemers!

Snelheid
Een herstelling binnen 24 uur? Wat voor vele bedrijven een verre droom is, is voor Jansen Services de standaard. We werken met verschillende formules: voor dringende herstellingen garanderen we zelfs een interventiesnelheid van 4 uur.